Style Switcher
Color Skins
  • Luni - Vineri 9.00 - 18.00
  • +40 359 170 046
Intrebari Frecvente
Care este perioada de garantie acordata?

Garantia pe piese si manopera aferenta este de regula 12 luni, dar in anumite conditii aceasta perioada poate sa difere. In cazul in care nu se poate oferi o garantie de 12 luni din cauze obiective, aceasta este intotdeauna comunicata beneficiarului cu ocazia transmiterii ofertei de reparatie.

Care este timpul de reparatie
Sunt costuri pentru diagnostizare?

Pentru diagnosticul efectuat in atelier cand clientul aduce echipamentul sau placile nu percepem tarif de diagnostizare. Dar in cazurile in care este necesara deplasarea la fata locului se va percepe un asemenea tarif.

Pentru echipamente mai vechi, aveti piese?

Pentru echipamentele industriale de regula nu se gasesc piese pe circuitele de aprovizionare clasice. Intelltech dispune de contacte cu distribuitori de componente consacrati si de asemenea dispunem de relatii cu producatorii echipamentelor. In acest mod, putem sa va spunem ca suntem capabili sa reparam si echipamente vechi.

Efectuati reparatii si pe teren?

Da, efectuam reparatii si pe teren, uneori e chiar imperios necesara prezenta tehnicienilor din cauza utilajului sau pentru a intlege unele functii. Aceste aspect este intotdeauna discutat in prealabil cu beneficiarul. Pe teren se pot efectua doar anumite tipuri de reparatii, eventual se demonteaza echipamentele defecte, care se vor repara in atelier.

De ce este mai avantajoasa, plata unui abonament lunar?

In cadrul abonamentului lunar beneficiati periodic de o inspectie tehnica ceea ce duce la depistarea din timp al anomaliilor si previne defectarea echipamentului. Studiile arata ca o mentenanta efectuata la timp prelungeste durata de viata si reduce costurile ulterioare de reparatii.

Aveti intrebari?