Style Switcher
Color Skins
  • Luni - Vineri 9.00 - 18.00
  • +40 359 170 046
Acces Balnear/Fitness

Incuietoare dulapuri
Încuietoare de dulapuri offline este dotată cu un controler electronic si memorie. ID-ul propriu si al tag-ului (card, brățară) care l-a blocat sunt stocate in memorie. Închiderea, deschiderea si evenimentele conexe de operare sunt de-asemenea, stocate în memoria sa. Dispune de o instalare ușoară și fără cablare, încuietoare oferita de Intelltech este un dispozitiv de sine stătător cu baterie. Acesta este operat de cardurile de proximitate sau de brățări fiind recomandat pentru închiderea dulapurilor al vestiarelor din facilitățile de recreere (bai, săli de sport, etc). Încuietoarea poate fi deschisă și închisă de către cardurile de proximitate sau de o brățară tip ceas valabilă. Aceasta poate fi deschisă și închisă de nenumărate ori, dar deschiderea poate fi efectuată numai cu brățară, cu care anterior a fost închisă. Oaspetele poate deschide numai dulapul pe care l-a închis anterior. Numărul de cicluri de deschidere si închidere fără înlocuirea bateriilor este de aproximativ 40 000.

intelltech, info trminal pentru citirea datelor memorate in card sau bratara

Cititoare de Carduri
Noile cititoare de proximitate sunt dispozitive care permit citire si scriere de date pe card. Cateva caracteristici: design nou, indicator circular atractiv, terminale cu șuruburi de fixare și potrivire pentru montare pe cutie electrică sau pe perete. Dispozitivele sunt capabile să recunoască cardurile HiTag2 (cum ar fi carduri de proximitate, ceas-tag-uri) și sunt capabile sa scrie date pe acestea. Aceste dispozitive HiTag2 de citire/scriere pot fi integrate în aplicatiile si sistemele de control acces Intelltech speciale (de exemplu, bai, stranduri acvatice, recreere, sala de sport, acces hoteluri, steme de control, etc.)

intelltech, info trminal pentru citirea datelor memorate in card sau bratara

Controlere
Sunt terminale de control al accesului, care controleaza echipamentele electronice conectate si operate prin diferite mijloace de de identificare si poate fi utilizat în general în sistemele de acces Intelltech. Terminalul este echipat cu intrări și ieșiri pentru a fi utiliza în numeroase aplicații de uz general. Aplicații tipice: control al accesului, Sisteme Pontaj, Echipament de control electromecanic, electromagneti, turnichet tripod sau de inaltime totala, barieră, etc.

intelltech, info trminal pentru citirea datelor memorate in card sau bratara